Kézműves sörök
Célunk, hogy a magyar fogyasztókat megismertessük a hazánkban készített kisüzemi, kézműves sörökkel, kínálatunk ezért rendkívül széles: 14 sörfőzde több mint 100 féle kézműves sörét tartjuk üzletünkben.
Megnézem
BOROK I PEZSGŐK I PÁLINKÁK
A borválasztékunk egyedi, több kisebb borászat máshol nem beszerezhető tételeit is tartjuk. Kínálatunkban több mint 300 féle bor található, a friss rosé és fehérboroktól kezdve a könnyű, elegáns vörösborokon át a testes, csúcsborokig.

Figyelemre méltó habzóbor, prosecco, Crémant és Champagne válogatással rendelkezünk. Neves főzdék pálinkái sorakoznak polcainkon, például a Nobilis, a Gyulai Pálinka Manufaktúra, az Etyeki Czimres, a Bestillo, és a Csalló Manufaktúra.
Megnézem
CSOKOLÁDÉK I KEKSZEK
A legkiválóbb, magas kakaó tartalmú magyar csokoládék (Rózsavölgyi, Szántó Tibor, Harrer, Artis), mellett belga és francia étcsokoládék és tejcsokoládék széles választékát tartjuk.

Jelentős kekszkészletünk gerincét a híres skót Walkers kekszek különböző tételei teszik ki.

Megnézem
TEÁK I KÁVÉK
Egy jó eszpresszó kávé, vagy egy illatos tea fogyasztása nem csupán divat, hanem valódi tradíció.

Nálunk a legjobb minőségű szemes és őrölt kávék, szálas és filteres, natúr és ízesített teák széles választéka érhető el.
Megnézem
FELVÁGOTTAK I SAJTOK
Üzletünk holland, olasz, spanyol, magyar sajtkülönlegességeket (Sándor Tamástól, Kalla Rolitól, Reményik Kálmántól - a vászolyi sajtmanufaktúrától- , és Ficsor Árpádtól) valamint olasz, spanyol és magyar gazdaságok legkiválóbb sonka és szalámi specialitásait kínálja.
Megnézem
LEKVÁROK I SZÖRPÖK I ÜDÍTŐK
Termelői piacokról beszerzett, házi készítésű, kézműves termékekkel, saját készítésű lekvárokkal (többek között Marika néni barack-, eper- és szilvalekvárjaival), szörpökkel valamint magas minőségű, nemzetközi etalon dzsemekkel, szörpökkel és üdítőkkel is rendelkezünk.
Megnézem
FŰSZEREK
A szentendrei „Fűszerész”közel kétszáz adalékanyag és tartósítószer-mentes fűszerét és fűszerkeverékét kínáljuk.
Megnézem
TÉSZTÁK
Prémium minőségű olasz bio, durum és tojásos tésztáink mellett megtalálhatóak kézzel készült, házi jellegű tészták is.
Megnézem
OLAJOK I ECETEK
Az olajfa bogyójából többféle minőségű olajat készítenek. Delikátunkban a legértékesebb, hidegen préselt, spanyol, olasz és portugál extra szűz olívaolajak nagy választékát tartjuk.
Megnézem
KONZERVEK
Minőségi olasz paradicsomszószok, ízesített tésztaszószok mellett széles a kínálatunk tonhal, makréla, szardínia és szardella konzervekből.
Megnézem
TÁVOL-KELETI ALAPANYAGOK
Gondolunk a távol-keleti gasztronómia iránt érdeklődő, kísérletező kedvű vásárlóinkra is! Számukra egy sushi, egy tikka masala, vagy egy csirke curry elkészítése sem lehet akadály árukészletünk fényében.
Megnézem
...ÉS EZ NEM MINDEN!
A Gusto Delicate nem csupán egy igényes gasztronómiai szaküzlet!
Helyben fogyaszthatnak frissen készített szendvicseket.
Nyolc-tizenkét féle olasz kávénk közül 3-4 naponta mindig mást (köztük egyik kedvencünket, a GALLI-t) főzünk, így rövid időn belül többféle olasz kávé kóstolására van lehetőség, melyek meg is vásárolhatóak nálunk. Frissítőként házi szörpöket és sokféle üdítőitalt kínálunk. Vendégeink kérésére elvitelre is készítünk kávét, szendvicseket.
Veszprém, Bajcsy Zs. u. 8
+ 36 20 487 3334
h-cs 7:30-19:00
p 7:30-22:00
sz 9:00-22:00
v 9:00-14:00
Győr, Malomszéki út 9.
+36 20 993 2692
h-sz 9:00-19:00
v 10:00-16:00
Tata, Ady Endre út 13.